AKTUELLT

Scenografi/videokonst/grafikworkshop med Roxy farhat!

Vill du delta i höstens produktion utan att stå på scen? Kom och ta plats under den första öppna workshopen den 29 augusti kl 18:00-20:00 på Livet Bitch Studio, Västra Kanalgatan 2, aulan (Orionkullen) Livet Bitch!, Grafikens Hus, Ung fritid och konstnären Roxy Farhat bjuder in till en grym och kreativ konstworkshop kring frågor som berör kroppen, oskuldsmyten och kärlek! Nu har du har chansen att vara med och skapa en scen-och teaterproduktion om unga tjejer och kvinnor i Södertälje. Här har du som är tjej eller icke-binär en självklart plats att göra din röst hörd! Välkommen!

Täljes blivande brud

I en värld av oskuldskontroller, Snapchat, Tinder  och där den perfekta kroppen betyder allt undersöker Livet Bitch! äktenskapets betydelse för unga tjejer och kvinnor i Södertälje. Michelle ska gifta sig och hennes syster, bästa vännerna från tonåren samt kusinerna kidnappar henne till en möhippa som inte blir som planerat. Täljes Blivande Brud är en brännande aktuell föreställning om heder, längtan efter kärlek och om hur en stad kan kännas som ett fängelse.Av: Grete Havnesköld, Johanna Thor, Rebecka Cardoso i tillsammans med Livet Bitch! Studio

Regi: Rebecka Cardoso
Scenografi: Roxy Farhat

Livet Bitch! ger ut metodbok

Nu är vi i slutfasen av arbetet med vår metodbok som vi arbetat med i ett år. Skribenterna i boken är involverade i projektet på olika sätt: Johanna Thor, Grete Havnesköld (projektledare och dramatiker), Marianne Mikhail (skådespelare och deltagare), Rebecka Cardoso (regi), Roxy Farhat (scenografi), Iman Keise (filmare), Lena Lindell (röstpedagog), Elsa Szatek (forskare).

Boken vänder sig till institutioner och scenkonstorganisationer som vill hitta nya arbetssätt och vara relevanta för fler genom att arbeta mer communitybaserat. Men vi hoppas också att den kan vara inspiration för andra projekt inom civilsamhället som arbetar med jämställdhet, demokratifrågor och med intersektionalitet i praktiken.

Mer info om när och hur vi lanserar kommer i höst! Håll utkik!

Kontakta oss

info@livetbitch.se
070-8480390
073-3267445

Adress

Livet Bitch! Kulturförening
Fatburs Kvarngata 20
118 64 Stockholm

Besöksadress:

Västra kanalgatan 2 Södertälje
Orionkullen, Gamla flickskolan
© 2019 Livet Bitch! empowered by Jonas Valdés